Cardex

Elavultnak számít 2018-ban a képeslap küldés?

2018. augusztus 03. - Müller.Péter

Szokás még 2018-ban képeslapokat küldeni? Egyáltalán van értelme a képeslap küldésnek, miközben ennél kevésbé időigényes alternatívák is akadnak? És ha már képeslapot küldünk, akkor hogyan tegyük azokat igazán egyedivé? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ.
annie-spratt-171463-unsplash_1.jpg

Bár úgy tűnik, hogy ebben a digitális világban a képeslapok elavultnak számítanak, mégis a mai napig nagyon sokan küldenek képeslapokat szeretteiknek, ismerőseiknek.

A képeslapoknak megvannak a maguk elvitathatatlan előnyeik a gyors, digitális megoldásokkal szemben. Bár időigényesek, mégis látszik rajtuk, hogy a készítőjük belerakta a munkát és nem elégedett meg valamilyen félmegoldással. Képeslapokból az ember keveset kap, ezért sokkal könnyebben megmarad egy szép képeslap emléke bennünk - szemben egy SMS, vagy email emlékével.

Képeslapot szinte bármilyen alkalomból lehet küldeni: születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, ballagásra, diplomaosztóra és még ezernyi eseményre. Egy képeslappal lehetetlen mellé lőni. joanna-kosinska-290213-unsplash_1.jpg

Hogyan tegyük egyedivé képeslapjainkat?

Mindenki szívesen fogad képeslapokat, ám egy egyedivé varázsolt, személyes üzenetet hordozó lappal még nagyobb örömet szerezhetünk szeretteinknek, barátainknak, ismerőseinknek.

Íme néhány ötlet:

  • Dekoráljuk a borítékot rajzokkal vagy matricákkal.
  • Írjuk a címzett nevét vagy becenevét a lap belsejébe, amivel jelezzük, hogy egyedül neki szánjuk üdvözletünket.
  • Húzzuk alá, emeljük ki a lap szövegének azt a részét, amelynek különleges jelentése van számunkra.
  • A lap eredeti szövege mellé írjunk egy szívből szóló, őszinte üzenetet. Ha nem találjuk a megfelelő szavakat, írhatunk egy egyszerű üzenetet is, például: „Mikor megláttam ezt a lapot, eszembe jutottál.”
  • Mellékeljünk egy fotót az ajándékozottról és magunkról, vagy bármiről, ami csak a kettőnk kapcsolatára jellemző.
  • Szórjunk konfettit a borítékba. Ezzel az egyszerű és vidám meglepetéssel vidám pillanatokat szerezhetünk a címzettnek.
  • Tegyünk egy kis ajándékot az üdvözlőlap mellé. Ha a lapot egy ünnep vagy egy különleges esemény alkalmából adjuk, mellékelhetünk például egy vásárlási utalványt, mely a kedvenc üzletébe szól, egy CD-t a kedvelt zenékkel vagy egy ékszert, és így a lap maga lesz az ajándék.

aaron-burden-211846-unsplash_1.jpg

Nézd meg a weboldalunkat és válogass kreatív termékeink közül!

A bejegyzés trackback címe:

https://cardex.blog.hu/api/trackback/id/tr7914160687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása